Tehdään hyvää

Tämän joulun teemana on mulla ollut selvästi ”Tehdään hyvää toiselle”. Pehmolelu seinälle tuotti (tuottaa…?) jonkin verran pehmoja Uuden Lastensairaalan hyväksi, ja tämän toisen jutun tein vain puhtaasti sen takia, että tunnen itseni hyvin usein hyvin pieneksi ja turhaksi.

Muutama vuosi sitten kuvittelin olevani suuri runoilija, ja kirjoitin jopa runokirjan Mitä Jos… No, ei musta tullut runoilijaa, mutta tein siinä samassa innossani myös hyvin monta joulurunokorttia. Joulukortit eivät myyneet, ja tänään vein 435 korttia Siskot ja Simot -joulukorttikeräykseen.

Kortit Siskoille ja Simoille

Joulu on käsityöläisen kulta-aikaa. Sukkatilauksia tuli n. pari viikkoa vähintään 1 / päivä. Onneksi nyt jo tiedän, että kaikki jo nyt tilatut sukat ehdin tekemään toivotussa ajassa 🙂 Sen sijaan myyjäisiin, joihin olen menossa Unelma Puodin kanssa … no, onneksi siellä on valmiina iso sukkavarasto, ei tarvitse ihan hävetä myyntitiskin takana 🙂 Joku vuosi toivon, että voisin osallistua keräykseen, missä vähävaraisille kerätään villasukkia esimerkiksi.

Unelma Puoti, ja sen mukana Pieni Sisustuspuoti ja Satumetsä ovat mukana myyjäisissä seuraavasti:

  • 10-12.12 Heikintori, Tapiola, Espoo
  • 16-19.12 Töölön Tori, Töölön Joulutori, Helsinki

Tästä pääset vielä blogiin, jossa kerron lisää pehmoeläin keräyksestä Uuden Lastensairaalan hyväksi.

Tehdään yhdessä hyvää. Ja toivottavasti vuoden ympäri, ei vain jouluna 🙂