Pehmolelu seinälle

Viimeisen parin viikon aikana olen törmännyt useamman kerran ideaan, missä asiakas voi kahvilassa ostaa kahvin seinälle. Ei, kahvia ei suinkaan heitetä mukista seinälle ja sitten henkilökunta siivoaa sen iloisesti hymyillen. Ideana on ostaa kahvi seuraavalle sitä tarvitsevalle asiakkaalle, ja netin esimerkkitapauksissa on kyseessä usein ollut koditon tai sillä hetkellä huonosti toimeen tuleva ihminen. Ja siitä se ajatus sitten lähti.

En tietenkään itse omista kahvilaa. Omistan verkkokaupan ja puolikkaan kivijalkamyymälän.

Istun lähes päivittäin Unelma Puodin näyteikkunassa tekemässä töitä, ja katselemassa Mannerheimintielle. Joka päivä ohi kävelee lapsia, pieniä ja isoja. Aina on joku, joka on enemmän tai vähemmän kiinnostunut ikkunassa olevista pehmoleluista, jotka vaihtuu aina sen mukaan kun saamme uusia. Suurimmaksi osaksi ne kuitenkin tuovat hyvää mieltä lapsille, vaikka ovatkin vain näyteikkunassa, ja saa osoittaa toisille että toi ja toi ja toi mulla jo on, ja noi mä vielä haluaisin.

Palatakseni tähän kahvi seinälle -ideaan. Mitä jos minulta täältä verkkokaupasta tai Unelma Puodista olisi mahdollisuus ostaa pehmoeläin lapselle seinälle? Sen sijaan että jakaisin sitten näitä pehmoja kaupassa ohi kulkeville lapsille keräisin ne yhteen, ja veisin sovittuna ajankohtana (viimeistään jouluna) Uuteen Lastensairaalaan. Näin pehmot toisivat iloa sillä hetkellä, kuin lapset itse ovat eniten sen tarpeessa.

Tasa-arvon nimissä tähän keräykseen otetaan vain Regular-kokoisia pehmoja. Pehmot maksavat 6,90e / kpl, ja niitä voi ostaa niin monta kuin haluaa. Minä paketoin pehmot ja toimitan ne sovittuna ajankohtana eteenpäin, eli näihin tilauksiin ei tule postituskuluja lainkaan.

HUS eikä Uusi Lastensairaala ole keräyksessä millään tavalla osallisena, on vain keräyksen kohteena vastaanottamassa pehmoja.

Voit tehdä tilauksen joko valitsemalla haluamasi pehmot Regular -tuotevalikon alta, tai valitsemalla ”Random-pehmolelu”, jolloin valitsen satunnaisen pehmolelun ja laitan sen lahjakoriin. Pehmoja voi lahjoittaa kerralla niin monta kuin haluaa, ja jos minulla ei juuri nyt ole fyysisesti niin montaa valittua pehmoa kuin haluaisit tilata, lisään ne jälkitoimituksella lahjakoriin mikä lähtee eteenpäin.

Kirjoittamalla tilauksen kuponkikenttään merkinnän ”Lahjoitus” poistuu tilauksesta postikulut ennen kuin lähetän laskun. Toimituskuluja on turha maksaa kun niitä ei ole 🙂

Jos käy niin, että lahjoituksia tulee enemmän kuin mitä Uusi Lastensaairaala pystyy vastaanottamaan, etsitään pehmoille jokin uusi vastaava lahjoituskohde. Kaikki pehmot kuitenkin löytävät varmasti lapsensa eikä yksikään pehmo jää kodittomaksi.

Kaikki tähän keräykseen kuuluvat pehmot löydät kätevästi täältä.

Huomaathan, että saat tilauksen tehtyäsi sähköpostiisi laskun. Pehmolelut lisätään varauksesta keräyskoriin vasta sen jälkeen, kun lasku on maksettu ja rahat näkyvät tilillä.

Tehdään yhdessä hyvää.