Pehmolelu seinälle, osa 3

Jälleen on aika alkaa keräämään pehmoja Helsingissä sijaitsevaan Uuteen Lastensairaalaan 🙂

Koko ideahan lähti siitä, että näin netissä uutisen kahvilasta, jossa sai ostaa kahvin seinälle, eli maksoi ylimääräisen kahvin, josta laitettiin lappu seinälle. Sitten kun ja jos joku, jolla ei juuri sillä hetkellä ollut varaa kahviin tuli paikalle, saattoi hän maksaa kahvin seinällä olevalla lapulla, no questions asked. Ihana tapa jakaa hyvää. Itse en omista kahvilaa, mutta myyn pehmoja, jotka ovat jokaisen lapsen mieleen, nuo isosilmäkiilusilmä TY-pehmot. Halusin alkaa tekemään hyvää, joten syntyi kampanja Pehmolelu seinälle.

Pehmojen kerääminen aloitettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2021, ja niitä on nyt viety kahtena vuonna peräkkäin, 2021 yhteensä 76 pehmoa ja 2022 36 pehmoa. 🙂 Pehmoja on siis viety sairaalalle kahtean vuonna yhteensä jo 112 kappaletta!

Tänäkin vuonna pehmoja kerätään taas pottiin, ja jälleen lahjoitan aina 2 pehmoa itse, kun 50 pehmoa tulee täyteen 🙂 Ne, jotka lahjoittavat pehmoja verkkosivujeni kautta saavat vielä joulun alla sähköpostina kuvan lahjoitetuista pehmoista, ja mahdollisesti myös kuvan lahjoitustilanteesta (riippuen sairaalan mielipiteestä kuvia kohtaan).

Näin maaliskuun lopulla on pehmoja potissa jo 2. Jos haluat osallistua keräykseen, valitse pehmo tältä listalta: Pehmot

Voit myös lahjoittaa pehmoja Helsingissä sijaitsevassa Unelma Puodin kivijalkamyymälässä osoitteessa Mannerheimintie 37. Samassa paikassa näet myös fyysisesti pehmojen kasvavan vuoren 🙂

Tätä sivua voi myös käydä aina välillä vakoilemassa, miten keräys edistyy, tai laittaa minulle suoraan viestiä 🙂

Kuva viime vuoden syksyltä, kun osa pehmoista oli jo kerätty 🙂