Uusi aika

Kyllä vaan. Elämme jännittävää uutta aikaa, missä jokainen yrittää erikseen ja yhdessä selvitä siitä, mitä on menossa. Tuolla ulkona. Mistä kukaan ei enää jaksa puhua mutta on pakko.

Sivuille on tullut parissa viikossa monta sataa uutta tuotetta, ja muutama tilauskin 🙂 Kiitos niistä 🙂 Tilauksiahan voi tehdä sekä tätä kautta normaalisti checkoutin kautta (Muista käyttää koodia kotona jos ostoksesi loppusumma on yli 25 e) tai lähettämällä minulle viestiä Facebookissa ( www.facebook.com/satumetsassa ) tai instagramissa (www.instagram.com/satumetsa6622 ).

Nyt uutuutena on tulleet diy-setit, joita on aina välillä kysytty, mutta olen aina miettinyt kannaattaako niitä ottaa 🙂 Nyt kuitenkin yritän ja katson ja uskallan, toivon että tästä tulee oikeasti jotakin 🙂

Edelleen minä itse neulon sukkia ja saippuapalapusseja ja huiveja, yritän kovasti toivoa että joulumarkkinat tulisi tapahtumaan tänä vuonna, mitä tosin itse epäilen suuresti. Uskon, että koulut ovat kiinni tämän kevään. Uskon, että jossain vaiheessa löydetään parannus ja rokote tähän tautiin mikä tuolla ulkona jyllää. Uskon, ettei yksikään ihminen kuole turhaan vain siksi, että hoitajat muka seisoisi vieressä kädet ristissä ja antaisi kipulääkettä että vähän helpottaisi. Uskon, että näen vielä kaikki ulkomailla asuvat sukulaiseni joskus halaus-etäisyydeltä, ja saan oikeasti halata niitä ilman mitään pelkoa siitä, että sairastuttaisimme toisemme suuntaan tai toiseen.

Vielä pyyntö. Jos vain haluat että tämä sivusto ja Unelma Puoti pysyy elossa, osta meiltä. Osta muilta pienyrittäjiltä. Nämä ovat ne, jotka nyt ovat hädässä rahallisesti.

Lanseeraan nyt tässä #Korona2020 -sukat. (Kuva tulee myöhemmin) Näiden tuotto verojen jälkeen menee suoraan mun ruokaan. (Kyllä, minäkin syön välillä, vaikka pieni olenkin.) Hinta näille sukille on 20 €, varteen tulee teksti #KORONA2020 tai sen voi jättää pois. Asiakas itse määrää sukan ja tekstin värin. Sukat voidaan tehdä 22-47 koossa, tosin ihan pieniin sukkiin ei välttämättä saa koko tekstiä. Jos joku haluaa maksaa sukistaan enemmän, se on toki sallittua. Normihinta sukille missä on kirjontaa olisi 30€, joten tämä on todella hyvä tarjous.

Auta minua ja pidä jalat lämpimänä.

Aurinkoista kevään jatkoa, pysykää terveinä 🙂 Ja peskää kädet.